Lager 157



Dessa snygga jeansen beställde vi precis hem från Lager157.
Otroligt billiga speciellt dom mörka, 150 (!) kr.

VADSJUTTONSKAJAGSKRIVA



Helluu!
Förlåt ännu en gång för kass updat.


Nu tror ni säkert att jag är såhäääääääääääär glad för att jag va o såg Ulrik i lördags? Men det blev ingen konsert, för han va sjuk. Feber o förkyld och så va det en början till lunginflamation. ): Så det blev framflyttat till den 8:onde december. Well, liver går vidare. ^^
Shoppat en del som jag Ska lägga upp bild på senare.
Vi hörs!  xx

Gekås Ullared

Jag har tjatat o tjatat o tjatat och äntligeen! Wehooo, vi ska till ullared på höstlovet! :D
Haha, på tisdag nästa vecka ska vi åka dit, klockan 8 ska vi va där, innebör att man får gå upp galet tidigt.. Jaja, det är det värt! Har aldrig varit där. Har någon av er varit där?

Sjuk

Hejhopp!

När jag vaknade i morse hade jag så himla ont i halsen och mådde ingevidare alls. Så jag är hemma från skolan. Kommer ligga i min säng (eller i soffan i vardagsrummet) och kolla på film o dricka te. Tre filmer är nedladdade men kommer npg bara kolla en eller två. :P
Ulrik va på radion idag som tur va, så man känner att man mår liite bättre iaf. Åh, bara 3 dagar kvar tills han kommer till malmö. :D

Hörs när jag sett klart första filmer! xx

FOTOOOOO

Tuttifrutti! :D

Efter skolan va jag med i erika och så fotade vi en heel del med hennes nya kamera. Kanske kommer upp bilder på fredag.. Sen äre så att jag har så sjukt jäkla ont i halsen. D: Så jag kan inte vara med på träningen idag och vi får se om jag kommer till skolan imorron. 
Tills nästa gång , ha det så bra!
xx

iPhone 4 vit

Jag ska kanske få en iPhone och jag är såååååå happy!
Pappa har alltid tyckt att det är OK men inte mamma, men så såg vi att dom hade "rea" på 3. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA. Hur kan en mobil betyda så mycket egentligen? ..

Middag


[Tänkte bara påminna om att om 5 dagar ska jag se Ulrik på KB!!]

Tjo!

Ska snart äta, det blir spagetti & köttfärsås.
Sen blir det halv 8 hos mig och efter det pengarna på bordet. :D

Måndag eftermiddag.

Åhoj!
Läget? - Med mig är det toppen bra!:D

Hade elevensval idag, espanol hela dagen. Och så slutade vi ett. ^^
Ska hålla föredrag inför klassen på torsdag, om vad som helst, så jag valde Ulrik Munther ofc. Så jag har hållt på med det, och jultidningarna har jag också fixat med. 
Hörs sen, xx!

chicy.se


Metallic och glittrande toppar är väldigt inne just nu, och jag tycker det är galet snyggt!
Toppen åvan kommer ifrån chicy.se och kostar 399:-

I waaaant!


Tjoflöjt!

Vi va ute och gick en runda typ precis.. och såg liksom flera grejer jag ville ta bild på. Men jag hade inte med min kamera. Dessutom är det inte en systemkamera, så det blir inte lika bra bilder. Så, jag vill ha en systemkamera! Tänkte egentligen önska mig en iPhone4 i julklapp, men det blir nog istället en systemkamera och isf får jag en xperia x10 mini pro.. Vad skulle ni gjort?! :S
Hörs xx

Hur stavas bäst? Jo, U L R I K M U N T H E R

hm
[en lite ulrik bildbomb, hehh]

Jo, det är såhär att på lördag den 29:onde ska jag och erika se ULRIK MUNTHER på kb! Ahh, 3:dje gången för i år! :'D Längtar så sjukt himla jäkla mycket alltså!
Ville bara säga det. :')

SUNDAY

[favorit i repris]

Aloha!

Läget? Med mig äre bra iaf. ^^
Idag ska vi städaa garderoberna, inte särskillt kul men måste nog göras. Kanske ringer nån kompis sen, får la se. Ha det så bra sålänge! 

xx

Ojdå..


Hejhopp!

Och sorry att jag inte har bloggat någonting på en hel vecka. Men insperationen har varit på 0 och jag har kanske inte haft tid riktigt, fast jo.. Jag ska försöka göra minst 1 inlägg om dagen + 1 tidsinställt tror jag!
Har shoppat en heeel del, så ni får se det på fredag (kan inte ladda upp bilder på denna datan). Och så lovar jag också helt nya bilder ni aldrig sett förut! (på fredag alltså)
Hörs, xxo


Lördag, weho!


Tjolahopp!

Ska äta frulla typ nu så bara ett snabbt inlägg här. ^^
Idag ska vi in till stan o köpa bl.a present till erika som ska ha fest på fredag. Och så äter vi nog där inne också. Efter det så ska vi kolla på musikalen 'legelly blond', igen, haha. Nemen, brorsan har inte sett den och så fanns där lediga platser kvar, efter som pappa jobbar där dåodå så kunde vi få komma in gratis denna gången.
Nu måste jag dra!

hörs, xxo

KAMERA






AND I'M GONNA FAKE IT


FREDAAAAAAAAAAAAG!


[favorit i repris]

Halluuu!

Slutade halv ett idag, ganska chill om jag får säga det själv. ^^
Sitter just nu och lyssnar på lite Munt(h)er-musik, ovanligt ju, höhö. Senare ska jag till farmor och vara där ikväll, kanske kommer blogga från hennes ipad eller om jag tar med våran, får la se.
Annars får ni ha det bra!
xxo

fotograf fransson - ULRIK MUNTHER


Tjo!

Är med och tävlar om en bild på Ulrik, tagen av fotograffransson , som också är signerad utav självaste Ulrik! Hoppas sjukt mycket att jag vinner, ehhehe.  :') 

Hörs!


SÖNDAGEN DEN 8 OKTOBER


Halloj.

Vaknade typ precis. Igår efter skolan va jag med erika, vi fixade naglarna, kollade två avsnitt av guds tre flickor, snackade, va ute och så chillade vi bara. Vi hade också gäster igår kväll, därför kunde jag inte uppdatera bloggen igår.
Idag ska vi till mormor. Så jag kommer kanske inte blogga så mycket. Kanske kan göra några tidsinställda inlägg. ^^
Hörs, xx

SHEPHERD


Fick dessa i julklapp förra året och jag älskar dom vekligen! Så otroligt sköna och varma.

Ska snart till bandyn. ses ^^

TORSDAG EFTERMIDDAG


Hajj.

Slutade vid två idag, kändes som om klockan va fyra.. regn, regn, återigen, regn. Och mörkt är det också. Visst är hösten mysig, men just nu känns den bara trist. Dessutom har jag ont i huvet också.
Aja, halv fem blir det innebandy. Hoppas att pappa kan köra, eftersom brorsan ändå ska på fotboll.

Hörs, xxo

PLUGGA

Tjolahopp!

Har precis ätit. Vi va på vellingeblomman innan idag. ^^ Och så har jag pluggat, pluggat och städat mitt rum. Nu ska jag bara chilla hade jag tänkt.

Hörs, xxo

PLÅNBÖCKER


[tidsinställt]

Innebandy

Hokuspokus! (haah, sån jäkla stalker, munther's ni fattar DX)

Slutade bandyn redan vid kvart över sju. Så sen hann jag kolla på halv 8 hos mig och nu kollar vi på äntligen hemma, lite skoj faktiskt. Imorron ska vi till vellinge blomman! Halloween gången är så jäkla ball! :P
Nu måste jag dra!

C-ya (:


Kanelbullens dag!


Tjoo!

Slutade tio i ett idag, gött alltså. Om en stund ska vi åka in till stan och fika, kanellbullar! Haha. Och så blev vi inbjudna till Malmö Opera för några tavlor som min farfar hade finns där ju nu, som sen ska säljas på aktion. Ja, och där skulle det vara "lite mingel" typ. Sen klockan sex ska jag spela bandy till halv nio, dubbelpass.
Aja, vi hösrs!
xxo


Star Love Purse



sjuukt snygga plånböcker. Och jag som letar efter en ny skulle sååå gärna vilja ha en. Men, 1199kr är liite väl dyrt..

PUT YOUR HEARTS IN THE AIR

Hallu :)

Ska lägga mig i badet nu snart. Åt för en stund sedan riktigt goda räkmackor. Och sen får vi väl ta lite av lördagsgodiset som blev över. Heh, godis monster som jag e. ^^
Yeah.
C-ya, xxo

De dagar jag inte har bloggat..


Tänkte skriva vad jag har gjort dom dagarna jag inte har bloggat. :)

Söndag: På dagen gjorde jag inget spec, med på kvällen åkte jag och erika till bian och så "Jag saknar dig", och GUD va sorglig film. ): Men den va ändå väldigt bra! :)

Måndag, tisdag: Nothing special, skola och sånt.

Onsdag: Skola, sen på kvällen åkte vi till nöjesteatern och kollade på "Legelly Blond- The musical", braaa!

Tordag, fredag: Nothing special.

Lördag: Shoppade i stan. Ny innebandy klubba+bag och almanacka blev mitt. Farmor kom och åt middag här och sov över.

And then today, Söndag: Åkte in till stan och åt och jag köpte en till tubhalsduk i rosa eftersom min från gina gick i sönder, denna då från åhlens. Och så lämnade vi farmor på v-hamnen.

Heh, då vet ni på ett ungefär vad jag hittat på den senaste veckan. ^^
Bye

I'M BACK!


Tjohejj!

Ajjemen, ni ser rätt, jag är tillbaka! :D
Jag har inte haft någon insperation alls, därför har jag inte bloggat.
Ska försöka med minst 1 inlägg på om dagen!

C-ya

RSS 2.0